Квартири подобово Балаклава

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Балаклава, Україна

Квартири подобово Балаклава

Милозвучне місто Балаклава входить в число кращих бухт чорноморського узбережжя. Це чудовий курорт з давньою історією, яка налічує більше 2000 років. Ще Гомер згадував бухту в своїй «Одіссеї». Ця місцевість довгі роки була ласим шматочком для багатьох племен і народів. Її не раз намагалися завойовувати римляни, греки, генуезці, татари та багато інших. Всі вони залишили яскравий слід в історії цієї бухти і безліч пам'ятників архітектури. Так що тут можна не тільки відпочити, а й відвідати дивовижні пам'ятки.

Однією з таких є фортеця «Чембало», а точніше її руїни, які знаходяться в безпосередній близькості від центру. Розташовується на самій верхній точці Фортечної гори. Фортеця робила бухту неприступною для ворогів. Імовірно була зведена в 1357 генуезцями, але цілком імовірно, що будували її на залишках грецької фортеці.  

Не менш цікавою пам'яткою є і храм святих Дванадцяти Апостолів, який веде свій початок ще з часів генуезького періоду. А також Свято-Георгіївський чоловічий монастир, який знаходиться на мисі Фіолент.

Незабутнім стане відвідування секретної бази підводних човнів. Колись це був один з найбільш таємних об'єктів СРСР. Являє собою ремонтний завод для підводних човнів, який розміщується всередині гори. Об'єкт створений так, щоб витримати удар навіть ядерної бомби в 100-кілотонн. Розмістити можна приблизно 3000 чоловік. Сьогодні ця база розсекречена і входить в число найпопулярніших туристичних об'єктів. Інші пам'ятки цієї місцевості:  

 - Мис Фіолент,  

 - Мис Айа,  

 - Урочище Батіліман,  

 - Бухта Ласпі,  

 - Набережна Назукіна,  

 - Особняк Врангеля і ін.

 

Є два найважливіших моменти для відпочиваючих! 

 

 Це наявність гарного пляжу недалеко від місця проживання і хороше житло за прийнятною вартістю.

 

Пляжів в цьому містечку хоч відбавляй:

  - Безкоштовний міський пляж, невеликий, але чистий і акуратний, обладнаний всім необхідним.

  - Один із затишних пляжів в західній частині - це Матросский пляж.

  - Одним з кращих вважається Мармуровий - це піщано-гальковий, красивий, чистий, упорядкований всім необхідним для відпочиваючих.

Є й інші хороші пляжі і їх достатньо, щоб кожен турист знайшов для себе місце найбільш підходяще. Максимально комфортні умови проживання за найбільш доступною ціною насправді підшукати нескладно. Найбільш прийнятний варіант - зняти подобово квартиру.

Для тих туристів, які цікавляться саме цим видом житла, створений портал найвищого рівня - Vlasne.ua. Це ресурс, який приходить на допомогу, як орендарям, так і орендодавцям. Всі бажаючі професійно працювати в даній сфері знайдуть для себе все необхідне і зможуть витягти максимум користі. Портал пропонує квартири на добу і більше всіх рівнів і якісне житло у всіх цінових категоріях. Знайти швидко хорошу квартиру економ-класу або шикарні апартаменти можна тільки на Vlasne.ua. Портал надає великий вибір і реальні квартири безпосередньо від власників, що дає можливість не платити зайвих грошей посередникам.

Всі квартири облаштовані найкращим чином і дають можливість гостям випробувати справжній домашній затишок і комфорт. На Vlasne здобувач зможе побачити докладний опис, як стану квартири, так і вмісту. Крім того, є якісні фото, які дозволяють подивитися житло і бронювати сааме те, яке підходить за всіма вимогами. Усі фотографії реальні. Апартаменти для короткострокової оренди надані в будь-якому зручному районі.

Кожен, хто планує поїздку і хоче попередньо орендувати хороше житло за вигідними цінами, може скористатися послугами Vlasne абсолютно безкоштовно. Якщо вашим бізнесом є здача житла на добу, то портал Vlasne пропонує дуже вигідну співпрацю. Всі витрачені гроші на рекламу повернуться з дуже великим лишком. Vlasne робить все можливе для максимального залучення зацікавленої аудиторії, яка зростає з кожним днем. Портал доступний всім і скрізь, де є Інтернет, тобто орендар може знаходитись в будь-якій точці світу. Для розміщення квартири на порталі необхідно для початку ознайомитися з умовами та вимогами Vlasne і потім приступати безпосередньо до самого оголошення. Важливо розміщувати найбільш докладний опис квартири, а також великі і якісні фотографії і після цього оплатити рекламу на порталі.

Відвідувачів на сервісі величезна кількість і з кожним днем шанувальників порталу стає все більше, тобто кожна квартира на Vlasne може розраховувати на десятки і сотні переглядів в день, а це значить, що постійні клієнти гарантовані всім, хто співпрацює з Vlasne. На порталі працюють професіонали, які добре знають свою справу і докладають всіх зусиль для того, щоб кожен, хто вибрав Vlasne.ua, залишився задоволеним.

Подобово Балаклава

Квартири Ціни
Набережна. Гостьові будиночки (подобово Балаклава) 1389 грн.
Квартира подобово для відпочинку, Балакл (подобово Балаклава) 903 грн.
Комфортний і затишний будинок в Балаклав (подобово Балаклава) 2083 грн.
Севастополь Балаклава (подобово Балаклава) 695 грн.
Подобово Балаклава, Севастополь. (подобово Балаклава) 833 грн.
Гостьовий будинок з орлами, Балаклава (подобово Балаклава) 575 грн.

Ваші платежі захищені

Vlasne гарантує безпеку online бронювання:

  • договір оферти
  • безпечні платежі
  • гарантія повернення коштів

Все це працює тільки за умови online бронювання через сайт.

Нічого
не підійшло?

Заповніть заявку на пошук.
Ми відправимо її всім власникам нерухомості в місті